Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2021 08:17 - ТАХИЙОННА КАМЕРА И ВЪВ ФРАЦИЯ.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1156 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.04.2021 08:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Откриване на първите две тахионни камери във Франция През  Джонатан ЕкзоПортейл  - 11 декември 2019 г. 10 Какво представляват тахионите?

image

 

Тахионите са малки субатомни частици, които пътуват по-бързо от светлината. През последните години стават достъпни тахионни камери.

Всичко, което трябва да направите, е да влезете в спалнята, да легнете, да се отпуснете и да получите лечебните ползи от тези малки частици в тялото, ума и душата ви.

На сайта tachyonis.org  :

„Космическите лъчи с висока енергия навлизат в тази слънчева система от междузвездното пространство и носят със себе си тахиони. Някои от тези тахиони достигат до повърхността на нашата планета чрез свръхразмерен вихър [създаден] с кварцов кристален осцилатор на борда на космическия кораб Genesis II. Тези тахиони могат да се използват в нашата тахионна лечебна камера, която сме разработили в сътрудничество с Плеядите. Тахионната камера позволява пристигането на по-високоразмерни тахиони във физическата материя. "

 

Известно е, че тахионите обръщат ентропията, така че те обръщат разграждането на клетките и имат възстановяващи ефекти.

 

  Съоснователят на теорията на струните потвърждава това, което камерите Tachyon са успели да демонстрират на практика. Той предложи тахионите да са пряката ни връзка към източника:

 

Мичио Каку , теоретичен физик от Сити Колидж в Ню Йорк (CUNY) и съосновател на „теорията на струните“, казва, че теоретичните частици, известни като „ полу-лъчеви примитивни тахиони “, са физическо доказателство, че Вселената е създадена от висшия интелект.

След анализ на поведението на тези субатомни частици - които могат да се движат по-бързо от скоростта на светлината и имат способността да „вдигат“ пространството и материята - използвайки технологията, създадена през 2005 г., Каку заключава, че Вселената е „матрица“, управлявана от закони и принципи, които биха могли да бъдат замислени само от интелигентно същество.

„ Заключих, че сме в свят, съставен от правила, създадени от разузнаването. Повярвайте ми, каквото и да наричаме днес шанс, вече няма смисъл “, каза Каку, според статия, публикувана в Геофилософската асоциация за антропологични и културни изследвания.

 

„ За мен е ясно, че ние съществуваме в равнина, която се управлява от създадени правила, оформени от универсалната интелигентност, а не случайно . "

 

  Камерата Тачион:

Следователно камерната технология в основата си включва тахиони. Това са частици, които се движат над "ограничението" на 3D светлината от 186 000 мили / сек. Оттук идва и терминът „тахикард“, който на гръцки означава бързо.

Камерата се отличава със специална подредба от благородни метали, свещена геометрия и кристали. Ефектът от тахионите върху нас е напълно доброкачествен. Айнщайн ни каза, че 3D е пространство-време, където времето е линейно. Когато тахионните частици взаимодействат с 3D частици, има парадоксални ефекти, защото времето вече е променлива. Следователно потенциалните ефекти са огромни. Външните етерни тела съдържат голяма част от нашата морфогенетична информация и това е мястото, където камерата има своя ефект, т.е. върху енергийните модели. Така потенциално стареенето може да се обърне, да се подобри имунитетът и освен по-добър баланс на ума / тялото / емоциите да се премахнат отрицателните ефекти от електромагнитното замърсяване

Обикновено има повишение на нивото на базалната енергия. Ефектът върху неврологичната тъкан изглежда вторият по важност. Друга важна полза е подобряването на дегенеративните симптоми.

Както винаги, предупреждавам хората, че тази технология, разбира се, не е одобрена от медицината във Франция и че всеки човек трябва винаги да моли лекаря си да преценява състоянието им по всяко време.

Следователно тахионите имат необикновен лечебен и хармонизиращ ефект. Те могат напълно да хармонизират всички енергийни полета, произтичащи от гравитацията, електромагнетизма и слабата ядрена сила. Това се отразява по много начини. Енергията тахион хармонизира и оживява енергийната матрица, която оформя цялата материя, а оттам и нашето умствено, емоционално, етерно и физическо тяло. Всичко това силно влияе на нашето физическо здраве и благосъстояние. Тъй като хармонизира всички електромагнитни емисии, той е и отлична защита срещу всички форми на електромагнитно замърсяване. Лечебната сесия в камерата на Тачион продължава 20 минути и има необратими положителни ефекти върху всички аспекти на нашето същество.

Има неща, които трябва да знаете за тахионните камери. Пийте много вода по време на преживяването им и няколко седмици след това. Водата ще помогне за облекчаване на всяко леко главоболие, което може да имате. По време на процеса на детоксикация на тахиона могат да се появят главоболия. И тъй като ще получавате голямо количество енергия, когато използвате тахионната камера, може да имате малко безсъние, докато се настройвате към енергията.

Някои хора (може би 20 или 30% от хората), които изпитват силна болка и използват тахионната камера за облекчаване на тази болка, ще имат малко повече болка през 24-те часа след сесия, поради енергийна операция. И тогава болката ще отшуми.

Но всеки е различен. Често моделите на съня се подобряват и следва дълбок сън. Хората, които са малко депресирани, могат да намерят прилив на енергия. Ситуациите, които някога са причинили стрес, започват да се чувстват доста управляеми.

 

Анализ на живи кръвни клетки:

Къщата в Тачион в Лондон направи тестове на живи кръвни клетки по време на празниците. Искаме да ви покажем как тахионите и използването на камерата могат да повлияят на вашите телесни функции. Искаме да ви покажем как тахионите и камерата могат да променят вашите жизнени и телесни функции: https://www.tachyon9.fr/Chambre%20%C3%A0%20Tachyon%20de%20Londres%20le%2010%20Janvier%202020. html

 

Можете да прочетете редица препоръки на френски и английски на тези връзки: 

На френски:  https://fr.prepareforchange.net/2019/04/01/les-chambres-a-tachyons-le-gros-avantage-des-minuscules-particules-de-tachyons/ и  https: // revolutionvibratoire. bg / Изпробвах-за-вас-тахионната камера-мощен инструмент за повторно свързване на източник /

На английски :  http://www.tahion.si/tahionska-komora/

 

 

Първите две тахионни камери във Франция:

 

Тахьонска камера във Виен, разположена в Борнан:

(Ако посочите, че идвате от Джонатан от сайта ExoPortail, ще имате 5% отстъпка само за тази тахионна камера. От интелектуална честност уточнявам, че не възстановявам пари в замяна, но правото да опитам стаята поради финансовото си състояние. Вече използвах "инструменти", базирани на тахион, но никога камара, ще добавя моите показания тук след две седмици. Актуализация: След като изпробвах тази камера с три сесии в продължение на два дни, имах следните усещания: Физическа болка, локализирана в стомаха и секса, големи пристъпи на емоции, свързани с травми, повече или по-малко силно усещане за енергии на токове, преминаващи през тялото ми, усещайки, че върху мен се прилага балсам, и по време на първата сесия имах някакви леки зрителни халюцинации, където видях геометрични фигури, насложени върху зрението ми. Оттогава инстинктът ми се е развил малко, По-малко се разболявам, което обикновено се случва при обикновени настинки, и съм имал някои паранормални преживявания по време на медитация. Разбира се, това са моите преживявания и ви съветвам да не правите никакви прогнози относно това. )

Уебсайтът:  https://www.tachyon9.fr/

Свържете се по имейл:  source@tachyon9.fr

Телефон: 06 52 78 89 38

 

 

Камера за тахион в Бретан, разположена в Saint-Domineuc:

Уебсайтът:  https://jardindespleiades.fr/

Свържете се по имейл : contact@jardindespleiades.fr

Телефон: 06 50 83 85 09

 

 

Актуализация: Откриване на трета френска камара в Източните Пиренеи:

 

Свържете се по имейл: tachyon.pyrenees.orientales@gmail.com

Уебсайт:  https://www.tachyon-pyrenees-orientales.com/

 

 

  Актуализация март 2021: Откриване на четвърта стая в покрайнините на Париж: 

 

Свържете се по пощата: tachyonparis@gmail.com

Уебсайт: очаквайте скоро

  Изгражда се планетарна мрежа от лечебни стаи Tachyon:

Всяка стая, която не е в този списък, е фалшификат . Списъкът е актуализиран на този сайт:  http://tachyonis.org/Chamber.html

 

Северна Америка :

Уейнсборо, Вирджиния, САЩ контакт: tachyoncounseling.wordpress.com/
Eagle Butte, Южна Дакота, САЩ контакт: www.leadercreektachyonchamber.com/
Скотсбърг, Орегон, САЩ контакт: thetachyonportal.com
Петалума, Калифорния, САЩ контакт: agelesstachyoncenter. Com /
Los Анджелис, Калифорния, САЩ контакт: tachyonwellness.net/
Mount Shasta, Калифорния, САЩ контакт: shastatrinity@sbcglobal.net
Джорджтаун, Тексас, САЩ контакт: georgetowntachyon@gmail.com Сечелт
, Британска Колумбия, Канада контакт: cookhouse777@gmail.com
Порт Алберни, Британска Колумбия, Канада контакт: goforwellness.mykajabi.com/
Върнън, Британска Колумбия, Канада контакт: www.healingtreeharmonics.ca
Ванкувър, Британска Колумбия, Канада контакт: www.tachyontemple.com/

 

Европа:

Щайн ам Рейн, Швейцария контакт: ematri@shinternet.ch
Лондон, Обединеното кралство контакт: Tachyon-GB@mail.com Северозапад
, Великобритания контакт: www.tachyonhealingchamber.co.uk Харлев
, Дания контакт: Regnbue@tachyondanmark.dk Виена, Франция контакт: source@tachyon9.fr Бретан, Франция контакт: contact@jardindespleiades.fr
Шарант, Франция контакт: tachyon2020@hotmail.com
Любляна, Словения контакт: sales.tachyon@gmail.com Керепеш
, Унгария контакт: www.tachyonhungary.com
Cesky Крумлов, Чехия контакт: tachyon.ck@gmail.com
Глаухау, Германия контакт: maikzander@web.de
Letschin, Германия контакт: sigrid-brzoska@t-online.de
Айфел, Германия, контакт: info@oase-des-lebens.de

 

Азия:

Чианг Май, Тайланд, контакт: sotetachyonchamberthailand@gmail.com
Куала Лумпур, Mayalsia, контакт: lightworker@healingtech.org
Нов град Тайпе, Тайван контакт: maylywing@gmail.com
Синчу, Тайван контакт: anthem.chang@gmail.com
Taichung , Тайван контакт: a0977607333@gmail.com
Област Танзи, Тайван контакт: asdroger@gmail.com
Xinzhuang, Ню Тайпе, Тайван контакт: garden.of.light7777@gmail.com
Токио, Япония контакт: miyata@broadband.ne.jp
Ikebukuro , Токио, Япония контакт: shuji-s@mx3.alpha-web.ne.jp
Осака, Япония контакт: umino@tutanota.com
Сайтама, Япония контакт: macolove00@gmail.com Чигасаки
, Канагава, Япония контакт: hide20 @ gb4. so-net.ne.jp
Сендай, Мияги, Япония контакт: aki2013812@gmail.com
Ибара-ши, Окаяма, Япония контакт: sangitsaloni3126@gmail.com
Йонаго, Тотори, Япония контакт: Mimou-cl@orion.ocn.ne.jp
Йокохама, Япония контакт: третотерапия777 @ gmail.com
Nonoichi, Ishikawa, Япония контакт: Mimou-cl@orion.ocn.ne.jp
Nomi-shi, Ishikawa, Япония контакт: kyoko.the-milky-way@ezweb.ne.jp
Окинава, Япония контакт: tel09019801107 @ gmail.com
Пекин, Китай контакт: 578178260@qq.com
Ченду, Китай контакт: gzylight777@sina.com
Шанхай, Китай контакт: 537503002@qq.com
Ухан, Китай контакт: starlightcreative@outlook.com
Шенян, Китай контакт: 1181468042 @ qq.com
Huizhou, Китай контакт: garden_of_light@163.com

 

Океания:

Нумеа, Нова Каледония контакт: seb.peltier@gmail.com
Хобарт, Тасмания, Австралия контакт: tachyonhealing.australia@gmail.com

 

Източник:  https://fr.prepareforchange.net/2019/04/01/les-chambres-a-tachyons-le-gros-avantage-des-minuscules-particules-de-tachyons/ / https://revolutionvibratoire.fr / Изпробвах-за-вас-тахион-камерата-мощен-инструмент за повторно свързване на източник / /  https://fr.prepareforchange.net/2018/03/17/ тахион-камери-друг път- to-cure / /  https://prepareforchange.net/2015/04/25/tachyon-chamber/ /  http://www.tahion.si/tahionska-komora/ /  https://www.cnsnews.com/news / article / barbara-hollingsworth / низ-теория-съосновател-суб-атомни частици-са-доказателства-0 и http://tachyonis.org/Chamber.html

Изграждане и превод: ExoPortail






Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658119
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031